121_teatteri_ooppera

Teatteri-, konsertti- ja oopperamatkat

Estonia-teatteri Tallinnassa, Mariinski-teatteri Pietarissa, Ooppera Riiassa… Tässä vain muutamia esimerkkejä lähellä sijaitsevista kulttuurin kehdoista, joiden lehtereillä pääsee nautiskelemaan korkealuokkaisista ooppera- ja teatterielämyksistä. Hoidamme matkajärjestelyt ryhmällesi avaimet käteen edellä mainittujen lisäksi lisäksi myös muihin Euroopan kohteisiin.

Kohde-esimerkkejä

Estonia-teatteri

Estonia-teatterin ohjelmisto sisältää monipuolisesti oopperaa, operetteja, baletteja, konsertteja sekä omia esityksiä lapsille. Ohjelmistossa on mm. Verdin La traviata ja Rigoletto, Wagnerin Tannhäuser ja Bizet’n Carmen, Peppi Pitkätossu- ja My Fair Lady -musikaalit sekä klassikko-baletit Pähkinänsärkijä, Tuhkimo ja Joutsenlampi.

Vuonna 1913 valmistuneeseen jugendklassiseen rakennukseen on mahdollista päästä tutustumaan tarkemmin varaamalla talon esittely etukäteen.

Nokia Kontserdimaja

Nordea Konserttitalo / Solaris-keskus on nykyaikainen konsertti-, teatteri- ja konferenssisali.

1830-paikkainen konserttisali tarjoaa hulppeat puitteet kansainvälisten konferenssien lisäksi myös erilaisten konserttien, musikaalien ja teatteriesitysten järjestämiseen.

Nordea Konserttitalon moderni teknologia, viihtyisä atmosfääri ja monipuolinen ohjelma tarjoavat vierailijoilleen taatusti ikimuistoisia elämyksiä.

Pyydä tarjous »
×