123_tapahtumamatkat

Tapahtumamatkat

Tapahtumissa on aina tunnelmaa!

Harmonikkamusiikin ystävien ja soittajien kannattaa matkustaa lokakuussa Pärnuun, jossa Harmonikkafestivaali kokoaa yhteen niin paikallisia kuin Viron ulkopuoleltakin saapuvia harmonikkaryhmiä.

Tallinnassa esiintyy vuosittain useita maailmanluokan rock-tähtiä, näiden konsertit ovat aivan varmasti mieleenpainuvia elämyksiä.

Elokuussa järjestettävillä Vanamõisan markkinoilla Tallinnan ulkopuolella myydään aitoa virolaista käsityötä ja parasta virolaista luomuruokaa.

Toukokuussa järjestettäviin Türin kukkamarkkinoihin kannattaa suunnata mikäli viherpeukalo on iskenyt ryhmääsi. Puutarhanhoidosta kiinnostuneiden kannattaa vierailla myös Kosen kunnassa, n. 37 km päässä Tallinnasta Tarton suuntaan sijaitsevissa Karlan kylän puutarhataloissa; kylässä toimii neljä puutarhataloa, kullakin talolla on oma taimitarhansa, jotka täydentävät toisiaan ja antavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua hyvin erilaisiin taimiin.

Jääkiekon ystävien kannattaa suunnata kohti KHL-liigakaukaloita Riikaan tai Pietariin seuraamaan sarjaa, jota on sanottu maailman toiseksi tasokkaammaksi NHL:n jälkeen.

Lähetä siis ryhmäsi matkaan ja tee se vaivattomasti. Me hoidamme järjestelyt puolestasi alusta loppuun!

×