122_kylpylamatkat

Kylpylämatkat

Lähetä ryhmäsi nauttimaan kylpylähoidoista, hieronnoista tai kauneushoidoista johonkin Viron lukuisista kylpylöistä, ja voit olla varma että matkalaiset palaavat reissultaan kotiin uudistuneina ja virkistyneinä ihmisinä. Äläkä huoli matkajärjestelyistä, me tunnemme Viron kylpylätarjonnan perusteellisesti ja hoidamme järjestelyt puolestasi kuntoon.

Kohde-esimerkkejä

Kalev Spa
Kalev Spa sijaitsee Tallinnan sydämessä vanhankaupungin reunalla. Kylpylässä on iso vesipuisto, jossa viihtyvät myös perheen pienimmät. Rentouttavat kauneuden ja hyvänolon palvelut.

Viimsi Spa
Viimsi Spa sijaitsee rauhallisella paikalla, 9 km:n päässä Tallinnan keskustasta. Viimsi Spa tarjoaa elämyksellisen kylpyläloman kaikenikäisille.

Laulasmaa
Sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla, pitkän valkoisen hiekkarannan läheisyydessä vain 35 km:n päässä Tallinnasta länteen.

Tervise Paradiis
Pärnun uusimpia kylpylöitä, sijaitsee aivan meren rannalla. Kylpylän ihanat hoidot virkistävät ja suuri vesipuisto tuo riemuja koko perheelle. Useimmissa huoneissa parveke merelle päin.

Tervis
Tervis on suuri kylpylä Pärnun puistojen vieressä. Liikunta ja nautinto ovat erottamaton osa hyvää kylpylälomaa. Tervis on kylpylä terveyden asialla. Vapaa-ajankeskus, jossa monipuolista ohjelmaa.

Viiking
Sijaitsee Pärnun keskustan ja rannan välissä. Kylpylä on panostanut terveyden edistämiseen ja sillä on monipuolinen hoitovalikoima. Kesällä 2015 avautui uusi, upea ja hemmotteleva allasosasto.

Laine
Laineen ravintolasta avautuu upea näkymä Haapsalun sisälahdelle. Keskustaan kylpylästä on vain runsaan kilometrin matka. Perinteikäs Laine hemmottelee kylpylähoidoillaan.

Grand Rose Spa
Wellness-kylpylässä saat unohtaa arjen kiireet. Saarenmaan Kuressaaren pääkadulla sijaitseva kylpylä on luotu hyvää oloa, rentoutumista ja hemmottelua varten.

Meri ja Rüütli
Saaremaa Span Rüütli ja Meri sijaitsevat venesataman ja Kuressaaren linnanpuiston välittömässä läheisyydessä.

Pühajärve
Sijaitsee lumoavan Pühajärven rannalla Etelä-Virossa, historiallisessa aateliskartanossa. Vain muutama kilometri Otepään keskustaan.

Toila Spa
Toilan kylpylä sijaitsee Itä-Virumaalla, noin 2,5 tunnin ajon päässä Tallinnasta. Lähistöllä meri ja kaunis Toila Oru -puisto.

×