ihmisiä1

Ryhmämatkat

– Parempi tapa vaihtaa vapaalle!

 Lähde virkistäytymään kylpylään tai nauttimaan konsertista isommalla porukalla.

Ole hyvä, tässä valikoimamme:

121_teatteri_ooppera

Teatteri-, konsertti- ja oopperamatkat

Estonia-teatteri Tallinnassa, Mariinski-teatteri Pietarissa, Ooppera Riiassa... Tässä vain muutamia esimerkkejä lähellä sijaitsevista kulttuurin kehdoista, joiden lehtereillä pääsee nautiskelemaan korkealuokkaisista ooppera- ja teatterielämyksistä. Hoidamme matkajärjestelyt ryhmällesi avaimet käteen edellä mainittujen lisäksi lisäksi myös muihin Euroopan kohteisiin.

Tutustu tarkemmin »
122_kylpylamatkat

Kylpylämatkat

Lähetä ryhmäsi nauttimaan kylpylähoidoista, hieronnoista tai kauneushoidoista johonkin Viron lukuisista kylpylöistä, ja voit olla varma että matkalaiset palaavat reissultaan kotiin uudistuneina ja virkistyneinä ihmisinä. Äläkä huoli matkajärjestelyistä, me tunnemme Viron kylpylätarjonnan perusteellisesti ja hoidamme järjestelyt puolestasi kuntoon.

Tutustu tarkemmin »
123_tapahtumamatkat

Tapahtumamatkat

Tapahtumissa on aina tunnelmaa! Esimerkiksi Pärnussa vuosittain lokakuussa järjestettävät Harmonikkafestivaalit tai vaikkapa Tallinnassa esiintyvän maailmanluokan rock-tähden konsertti ovat aivan varmasti mieleenpainuvia elämyksiä. Lähetä siis ryhmäsi matkaan ja tee se vaivattomasti. Me hoidamme järjestelyt puolestasi alusta loppuun!

Tutustu tarkemmin »
125_pikkujoulut

Pikkujoulumatkat

Kun koko vuosi on uurastettu ahkerasti, on joulun alla oikea aika heittää hetkeksi vapaalle. Hauska tapa viettää pikkujouluja on lähteä työkavereiden kanssa risteilylle, hotellimatkalle tai vaikkapa rentouttavalle minilomalle kylpylään. Kerro minkälaisessa ympäristössä ryhmäsi unohtaisi arjen parhaiten ja jätä järjestelyt meidän huoleksemme!

Tutustu tarkemmin »