tilaisuus

Myynninedistämismatkat

– Myynninedistämistä omalla otsikolla.

Matkan tarjoaminen omille asiakkaille, sidosryhmille tai yhteisön jäsenille on oivallinen tapa lisätä brändin vetovoimaa ja sitä kautta edistää sen myyntiä. Ikaalisten Matkatoimistolla on vuosien kokemus erilaisten lukija-, kuulija-, asiakas- ja jäsenmatkojen järjestämisestä. Kauttamme saat luotettavasti ja laadulla myös vaikkapa messumatkat ja charter-risteilyt!

Ole hyvä, tässä valikoimamme:

141_asiakas_ja_jasen

Asiakas- ja jäsenmatkat

Asiakas- ja jäsenmatkat

Edustatko esimerkiksi radiokanavaa ja tahtoisit järjestää kuulijoillesi ryhmämatkan? Vai haluaisitko kertoa asiakkaillesi yrityksenne uusista tuulista tai järjestää messutapahtuman, joka muistetaan pitkään? Kerro meille suunnitelmistasi ja anna meidän ideoida ryhmällesi reissu, joka on jokaiselle matkaan lähtijälle taatusti mieleenpainuva kokemus. Hoidamme järjestelyt kuntoon puolestasi osaavasti ja laatutakuulla.

Pyydä tarjous »
142_messumatkat

Messu- ja näytteilleasettajamatkat

Messu- ja näytteilleasettajamatkat

Suunnitteletko uuden tuotteen lanseerausta tai näyttävää messutapahtumaa, jonka puitteet olisivat erilaiset ja sitä kautta elämykselliset? Lähde laivalle! Helsingistä Tallinnaan ja Tukholmaan sekä Turusta Tukholmaan liikennöivät risteilyalukset ovat tapahtumapaikkoina monipuolisia ja tarjoavat luovat puitteet tapahtumasi ympäristöksi. Mikä parasta: laivalla saat kerättyä kohdeyleisösi yhteen jopa kokonaiseksi vuorokaudeksi!

Pyydä tarjous »
143_charter_risteilyt

Charter-risteilyt

Charter-risteilyt

Olet ehkä suunnitellut kokonaisen laivan vuokraamista yrityksesi käyttöön, mutta et tiedä miten asian kanssa edetä. Anna meidän hoitaa järjestelyt puolestasi. Toimistomme voi ottaa vastuulleen esimerkiksi asiakkaiden ilmoittautumisten vastaanottamisen ja laskuttamisen, liityntäkuljetusten hoitamisen sekä laivalippujen esikäsittelyn ja jaon satamassa.

Pyydä tarjous »