Pohjois-Euroopan ainutlaatuisimmassa merimuseossa luvassa on elämyksiä kolmella eri tasolla: veden alla, päällä ja yllä. Siellä kohtaa jännittäviä tarinoita sekä kiinnostavaa näyttelyesineistöä. Siellä voi myös testata taitojaan merenkulun eri osa-alueilla, osallistua maailmanympärysmatkalle Keltaisella sukellusveneellä, tutustua mereneläviin, istahtaa merikahvilassa ja ostaa tuliaiset meriaiheisesta museopuodista.

Toisen kohteemme Tallinnan TV-tornin näköala on ainutlaatuinen. Alapuolella levittäytyvät Muugan metsät, kauempana Tallinnan kaunis vanhakaupunki sekä kimalteleva Itämeri. Näköalatasanteen lattiassa lasisia näköalaluukkuja, joista pelottavan hyvät näkymät suoraan alas. TV-tornin 22. kerroksessa sijaitsevassa kahvila-ravintolassa on mukava nauttia pientä purtavaa samalla ihastellen ympärillä näkyvää näköalaa. Tornin kokonaiskorkeus on 314 m. Näköalatasanne ja kahvila-ravintola ovat 170 m korkeudessa. Hissimatka tornin huipulle kestää n. 49 sekuntia.

Retken kesto n. 3 h

Retken hinta: tarkista matkatoimistosta

Hinta sisältää: bussikuljetukset tilausajobussilla keskustasta / satamasta käyntikohteisiin ja takaisin lähtöpaikalle, suomenkielisen oppaan retken ajan sekä sisäänpääsymaksut käyntikohteisiin.

Lentosatamasta on mahdollista vuokrata tiloja erilaisten tilaisuuksien järjestämispaikaksi.

TV-tornissa vuokrattavana on erikokoisia tiloja sekä taivaan korkeuksissa että maan pinnalla, ja suuremmille tapahtumille myös televisiotornin pihalla.

Molempiin on mahdollista varata ryhmille ruokailuja.