Pirita-joen laaksossa sijaitseva Tallinnan kasvitieteellinen puutarha on luonnonystävän suosikkikohde. Kasvihuoneissa on yli 2 400 eri kasvilajia palmuista aina huonekasveihin. Alkukeväästä kasvihuoneissa kukkivat orkideat, kevään vaihtuessa kesäksi avautuvat tulppaanit ja ruusut. Kesäkohteeksi sopii myös puupuisto.

Toisen kohteemme Tallinnan TV-tornin näköala on ainutlaatuinen. Alapuolella levittäytyvät Muugan metsät, kauempana Tallinnan kaunis vanhakaupunki sekä kimalteleva Itämeri. Näköalatasanteen lattian lasisista näköalaluukuista on pelottavan hyvät näkymät suoraan alas. TV-tornin 22. kerroksessa sijaitsevassa kahvila-ravintolassa on mukava nauttia pientä purtavaa samalla ihastellen ympärillä näkyvää näköalaa. Tornin kokonaiskorkeus on 314 m. Näköalatasanne ja kahvila-ravintola ovat 170 m korkeudessa. Hissimatka tornin huipulle kestää n. 49 sekuntia.

Retken kesto n. 3 h

Retken hinta: tarkista matkatoimistosta

Hinta sisältää: bussikuljetukset tilausajobussilla keskustasta / satamasta käyntikohteisiin ja takaisin lähtöpaikalle, suomenkielisen oppaan retken ajan sekä sisäänpääsymaksut käyntikohteisiin.

Mahdollisuus varata lisämaksusta kasvitieteellisen puutarhan asiantuntijaopas.

TV-tornissa vuokrattavana on erikokoisia tiloja sekä taivaan korkeuksissa että maan pinnalla, ja suuremmille tapahtumille myös televisiotornin pihalla. TV-tornissa mahdollisuus ruokailuun lisämaksusta.